Vilken vecka!


Vet inte hur jag skall hinna med allt denna vecka. Jag skriver sällan om vad jag gör på dagarna men när man är ansvarig för ett nystartat företags drift och är ansvarig för både HR-sidan, Finance, och kommunikation och ovanpå det flytta till nya lokaler och hålla i kontrakt, ombyggnation och inredningen av densamma. Då blir det lätt lite mycket särskilt när det sammanfaller med ett årsslut.

Nu är just inredning en av mina starka områden eftersom jag drivit egen inredningsföretag i över 25 år och det har jag gjort mycket av i mitt liv både för privatkunder även för offentlig miljö. Men jag tror att det är få som förstår hur mycket beslut som måste tas på kort tid för att hålla tidplanen och egenligen skulle det behöva min fulla focus. Tur att man är simultan och gillar det och gjort det många gånger förr, för jag har sällan haft så mycket att göra som jag har just nu.

Jag jobbar både vardagar, kvällar och helger just nu. I helgen var jag tvungen att hitta ett kök för våra nya lokaler. Tillse att diskutera möbler, utrustning och eldragningar. Bestämma färgsättning, mattor, väggfärg. Hur mattor i olika färger skall skäras för att möte en matta i en annan färg och var den delningen skall vara. Det vill säga stora och små beslut och mycket detaljbeslut!

Sedan skall man hinna blogga också och jag lägger tidiga morgnar och sena kvällar på det! För man måste hinna allt! Eller hur!???? Så om det skulle eka tomt här inne under veckan så vet ni varför…

Som vanligt är jag mitt glada jag för det krävs en hel del för att få mig ur balans!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.