Världens godaste tomatsalsa!


I dag tänkte jag fresta er med världens godaste tomatsalsa. Jag skall göra en lasagne till middag i kväll och jag brukar servera tomatsalsa som tillbehör. Då blir jag väldigt populär och vem vill inte vara det! Detta är verkligen världens godaste tomatsalsa alla kategorier. Har ni inte provat innan så måste ni göra det. Det är dessutom superenkelt att göra och väldigt gott. Tomatsalsa kan vara en av de godaste tillbehören som finns. Så god att tomatsalsa kan ätas helt för sig själv.

Världens godaste tomatsalsa!
Världens godaste tomatsalsa!

Tomatsalsa

4 stora solmogna tomater

2 pkt med fetaost i kryddor

6 soltorkade tomater i olja

1-2 röda lökar

Skivade gröna och svarta oliver

Färsk basilika

Gör så här

Börja med att hacka alla ingredienserna till tomatsalsan. Dela oliverna på mitten. Lägg alla ingredienser till tomatsalsan i en skål och blanda väl. Låt tomatsalsan stå en stund innan servering.

Hacka alla ingredienserna och dela oliverna på mitten

Att tomatsalsa är superenkelt att slänga i hop gör den ännu bättre! Hacka alla ingredienser och dela oliverna på mitten.

Som tillbehör till en lasange är det verkligen gott med alla grönsaker och kryddat med färsk basilika så blir det verkligen en tiopoängare.

Att servera lasagne med tomatsalsa är en riktig fullpoängare

Nu är blir det lasagne till middag i kväll och jag gör så klart allting från grunden. Köttfärssås, och sedan bechamelsås. Mums!

Önskar er alla en fortsatt härlig lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.