Lasagne med spenat serverad med tomatsalsa!


I går gjorde jag en lasagne med spenat serverad med tomatsalsa som ni hittar HÄR. Vi hade en mysig kväll med hundarna och dom gillade lasagnen väldigt mycket. Eftersom jag har operarat mig så skall jag ta det lungt och jag lyckades ändå göra 8000 steg så det kännas bra. Jag måste får röra på mig även om det inte är träning! Jag får inte träna på 4 veckor. Det känns som en lång tid men det måste gå på något sätt.

Oftast är det så att Boss är först på plats. Han vill vara med överallt. Men jag måste ändå be er titta på Fonzens ögon. Förstår ni att man omöjligt kan motstå dom!

Lasagne med spenat och myskväll!
Lasagne med spenat och myskväll!

Boss är med på allt, duking, matlagning, när man gör fint och ställer i ordning. Han är som ”grodorna på Liseberg”. Han dyker upp överallt där man är! Självklart fick vovvarna var sitt fat med lasagne och dom slukade den på nolltid! Dom vet att dom alltid får vara med.

Ljust ni ser längts bort i vårt matrum är belysning vi har på vår nya terrass utanför matrummet och som förbinder kök och matrum. Vi är verkligen så nöjda med vår utbyggnad.

Dukat för två
Tomatsalsa med färsk basilika

Vi var i Haga och fikade och sedan var vi och tittade på växthus. Vi funderar nämligen på att skaffa oss ytterligare ett. Det är än så länge bara en tanke. När vi kom hem så tog vi en lung promenad med vovvarna och sedan fixade jag middagen. Jag tycker det är mysigt att laga middag, duka och göra fint. Det har egentligen ingen betydelse vilken dag i veckan det. Jag bara älskar att fixa helt enkelt.

Det var vår kväll i bilder. Senare på kvällen bjöd Stefan mig på en kaffedrink!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.