Den tredje veckan med armhänvningsutmaning 30-50 armhävnignar på 6 veckor


Tredje veckans armhävningsschema i armhävningsutmaningen är här, och som vanligt är det måndag, onsdag och fredag vi gör våra armhävningar. Schemat är upplagt för att du skall kunna göra 30-50 armhävningar på 6 veckor och antalet beror på var du befinner dig vid start. Om du inte var med från början så kan du självklart starta nu och du hittar de första två inläggen via dessa länkar här nedan, och det är viktigt att man inte byter grupp under vägens gång eller försöker stressa sig igenom.

Första veckan Armhävningsutmaning HÄR

Andra veckan Armhävningsutmaning HÄR

Hur känns det för er? För mig känns det bra men fortfarande tungt men jag känner att jag utvecklas för varje vecka. Jag skadade mig i våras och kämpar på med mina armhävningar, men det är en del av träning. Att i bland är det tufft och då vet man att man kämpar bra.

Här kommer schema för vecka 3 och det är bara att hugga in på måndag igen. Titta på schemat så vet ni vad som förväntas och ni kan förbereda er på ett bra sätt.

Vecka 3Grupp 1Grupp 2Grupp 3Grupp 4 Grupp 5 Grupp 6
181520253035
291622273338
361015202530
45713152025
5Max du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkar

De grupper som ni kan se här ovan är alltså olika nivåer beroende på hur många armhävningar man kunde göra inför start. Det är för att alla skall kunna hänga med oavsett hur bra eller dålig man är och all information om detta hittar ni alltså i inläggen som jag länkade till ovan. Oavsett när man börjar är det viktigt att man följer sitt program till punkt och pricka.

Så ni kan självklart börja nu med vecka ett om ni inte varit med från böjran, det är bara att köra på!

Här en bild från ca 1 år sedan när jag var i toppform, men jag är sakta men säkert på dig igen! 🙂 Armhävningnarna är en del av resan dit!

Att bli starkare har många fördelar och denna övningen är jättebra för den aktiverar så många olika muskler i kroppen! Den är en perfekt övning att starata med och den ger dessutom snabbt självförtroende efter som man orkar mycket mer än man tror man kommer göra!  Pröva om du inte är övertygad, men börja med Del 1 i länken ovan och gör som jag beskriver!

Hoppas ni får en dunderfin dag

//xoxo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.