Hemma igen från Playitas


Kom hem sent igår. Det var skönt att lägga sig i sin egen säng. Alla vovvar blev glada att se mig, verkade allt som om dom saknat mig lite. Hemma var det fint, Stefan hade städat och köpt fina tulpaner som han vet att jag gillar….gulligt!!

Nu skall jag till jobbet idag som vanligt så jag skall göra en liten summering ikväll om min fantastiska upplevelse på Playitas, mest av allt vill jag tacka Helene för den fantastiska möjlighet detta gav då det var hon som gav mig denna resa i julklapp!! 

Vi har pratat lite under veckan att vi skall försöka göra en träningsresa om ett år igen och ha det som ett mål för vår nuvarande träning. Jag har inte vägt och mätt mig ännu, för jag känner att kroppen måste få vila ett par dagar först, men sedan skall jag uppdatera er på mina framsteg. En sak kan jag dock säga, att när jag tittar i spegeln så ser jag med blotta ögat att något har hänt. Nu gäller det framför allt att låta alla muskelgrupper vila några dagar sedan skall det bli mycket intressant att ta en av mina vanliga rundor och se hur det känns att springa igen. 🙂 Träningskläder har jag i överflöd…hihihhi 🙂

Detta känns riktigt roligt!!! Nu skall jag försöka starta med en vanlig arbetsvecka, omställningen är total. 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.