Sista dagen här på Playitas


Idag skall vi åka hem, bussen till flygplatsen går kl 11.00. Igår var jag varit grymt duktig. Jag började morgonen med att springa 3,4 km, sedan frukost. Dirket efter frukost blev det powerwalk 12 km, mest för att kroppen nu är väldigt trött och det var skönt att gå. Efter lunchen ett nytt pass i värmen med löpning på 3,4 km och sedan en stund på gymmet, körde biscps och axlar som avslutades med en lugn promenad på 2 km. 

DSC00582

Det känns som vår träning har gett bra resultat. Men det känns som om vi har mycket vätska kvar i kroppen, när man är ute och springer här så svullnar till exempel fingrar så man inte kan få ihop dom, det beror på värmen och vår ovana vid den! Skall bli kul att komma hem och mäta och väga sig, det kommer ett inlägg om detta i veckan.

Detta har varit en otrolig upplevelses, jag fick denna fantastiska resa av min vännina, hon är världens snällaste som ni kanske förstår. Det roliga är att vi har så kul ihop och tycker i princip lika om det mesta….så allting blir så enkelt. Vi har till och med sprungit ihop vilket vi inte trodde vi skulle göra, jag är lite hetsigare än vad hon är :), men det har varit bra för mig att tygla mig :)……och hon har bättre kondition…..men jag tar gärna ut mig tills jag kräks…hihihihi :).

Har inte visat er den fina minigolfbanan som finns här precis vid havet. En av de finaste miniglofbanor jag sett!

DSC00534 DSC00535 

DSC00532

DSC00533

Lunch restaurangen där vi ätit lunch varje dag har varit perfekt, jättegod mat oavsett vad vi tagit, pizza, pasta, lasange….you name it.

DSC00546 DSC00547 DSC00549 DSC00550

Det finns en sak som inte varit bra, det är uppkopplingen till nätet, för mig som bloggar har det varit värdelöst ändå har jag fått betala 35 EUR för att överhuvudtaget kunna koppla ut mig på nätet, det borde dom verkligen förbättra!!! Vet inte hur många inlägg jag skrivit som bara försvunnit på grund av uppkopplingen.

Nu skall vi ner och äta frukost för att sedan checka ut, nu blir det nog inga mer inlägg förrän jag är hemma igen. 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.