Jobba hemma och träna hemma!


Hur gör man nu för få till sin träning och hitta ett optimalt sätt att jobba. Det är inte helt enkelt så mycket kan jag säga. Det räcker med ett extra möte och hela planeringen blir förstörd. Den här gången har jag bestämt mig för att lyckas. Jag har gjort ett schema att fylla i så att jag skall känna pressen samtidig som man känner sig duktig när man gjort det man skall.

I går körde jag en tidig hundpromenad och en sen löpning på löpbandet med ett antal styrketräningsövningar. Jag bestämde mig redan så fort vi beslutat att jobba hemma i 14 dagar att jag måste få till min planering.

I dag gjorde jag lite annorlunda. Jag satte mig och jobba redan 05:45 och när klockan blev 07:00 drog jag på mig mina löpartights och drog ut på en 7 km runda. Gjorde styrketränignsövningar när jag kom hem. Tog en snabbdusch och gjorde sedan frukost bestående av ett kokt ägg, och en skiva med mitt eget fröknäcke.

Fick sällskap av lille Boss!

Mellanmål fick bli ett skivat äpple! Lunch blev tomatsoppa med grillad kyckling!

Jag har även gjort ett antal övningar utöver löpningen som skall klaras enligt ett visst schema, men jag måste komma in i min rutin innan jag delar med mig!

En skön kväll önskar jag er alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.