Långdistanspass på söndags morgon


Drog på mig mina löpartights och bestämde mig för ett långdistanspass idag. Känns bra i kroppen och jag känner att jag är på rätt väg. Nu är det invägning och mätning i morgon bitti och det är alltid lite spännande att se hur veckans planering slagit ut.

Jag har sedan jag var i 20-års åldern mina mått och vikt, och jag vet exakt vart jag skall ligga som vältränad. Det är bra att ha dom målen, och jag rekommenderar verkligen alla att mäta och väga sig och skriva in årtal och datum för det är väldigt bra att titta tillbaka på. Har ni aldrig gjort det innan så börja nu och spara dom.

När jag tränade som mest mellan 25-35 så har jag i princip mått och vikt nästan året om och det är lite kul och nostalgiskt att titta tillbaka på. Då mätte och vägde jag mig inte 1 ggr i veckan för jag var redan i superform, men nu när man tränar för att komma ner i vikt är det fantastiskt bra att göra. Framför allt är det peppande när man tränar att se sina framsteg så himla tydligt, för i spegelbilden kan man inte se några centimeter hit eller dit och när man kommer i svackor när man själv tycker att det inte händer något om man bara tittar sig i spegeln så är detta så bra att ha.

I dag är det 11 grader ute och lite mulet så jag drog på mig min löparväst idag. Jag är varmblodigt så jag behöver inte mycket kläder på mig när jag springer, det hämmar mig när jag kommer upp i tempo.

IMG_0956

Nu skall jag dra, jag väntar på att mina lurar skall ladda upp sig bara för jag hade glömt att sätta dom på laddning. I dag blir det 10 kilometer löpning i bra tempo, hoppas jag i alla fall.  🙂

Om ni är intresserade av vad och hur jag äter och tränar kommande veckan så hittar ni det i mitt inlägg jag gjorde tidigare i morse….vi hörs! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.