Måndag och mot nya mål


Härliga måndag med solsken här från Göteborg. Det har varit en bra vecka och en perfekt vecka utifrån träning sett där jag gjort vad jag kan för att komma i mål. Träning 6 dagar av 7 får man vara nöjd med. Med brutna revben så är det inte träning i vanlig bemärkelse utan mer rörelse! Men man måste vara glad för det man kan åstadkomma.

Måndag och mot nya mål
Måndag och mot nya mål

Denna vecka blir fortstättning på förra veckan

Jag tänker lägga upp även denna veckan likadant. Att jag gör det jag kan. Jag ser att det hjälper och det ger så klart pepp, även om jag hade velat gå in 100% styrketräning och löpning. Styrketräning kommer jag få vänta med för jag kan inte lyfta tungt alls. Nu har jag gjort det misstaget att försöka, vilket i stället innebar att jag fick börja om på ruta ett. Den läkning jag redan åstadkommit ”bröt jag upp”. Man lär så länge man lever. Det får ligga i framtiden helt enkelt. Huvudsaken är att man inte ger upp utan gör det man kan enligt dom förutsättnignar man har. Jag ger inte upp i första taget.

Några få löpsteg har det blivit men mycket begränsat. Jag vill verkligen att allt skall läka så fort som möjligt så därför är jag nu oerhört försiktig. Dom säger att revben tar upp till 3 månader all läka. Jag hoppas på kortare tid men ca en månad har nu gått.

Så denna veckan blir väldigt mycket att röra sig men att göra det enligt dom rutiner jag har. Inte för mycket men samtidigt tillräckligt så att jag får i hop minst 10.000 steg om dagen.

Nu kan jag åtminstone böja mig ner så jag ser absolut framsteg. Jag önskar er en härlig vecka och tänk på att göra det ni kan enligt era förutsättningar. Att sätta rimliga mål och lära av det är en del av processen. Ge aldrig upp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.