Måndag och träning in i schemat igen.


Ni vet hur det är. Det bästa träningen är den som blir av! Jag har de senaste veckorna koncentrerat mig på promenader för att alls få till min träning. Nu är det lite mer focus igen.

Nu gäller det att få in den på rätt sätt igen. Att skippa träning för att man inte orkar eller vill är inget alternativ för mig. För mig betyder träning att jag mår bra! Även om det alltid finns tillfällen när jag inte heller vill träna så vet jag mitt eget bästa, att jag aldrig någonsin ångrat ett enda träningspass!

Så i dag vill jag peppa er att göra samma sak. Tänk att träna med kontinuitet fram till jul och nyår och befinna sig med ett bra utgångsläge man vill ha efter nyår. Det finns fortfarande all tid till det.

Tips på bra metoder är t e x promenader varje dag. Man behöver inte överdriva, eller ta ut sig max. Det viktiga är att röra på sig varje dag. Dra ner på kolhydrater i kosten. Ät på bestämda tider så du aldrig hinner bli hungrig eller sugen på något och se till att ha bra saker hemma i fall det sker.

Varför inte baka mitt fröknäcke som är min egen räddning på kvällen när jag blir sugen på något. Ni hittar receptet HÄR. Superenklet och verkligen jättegott.

Hoppas ni vår en fin start på er måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.