Min träning idag!


I dag gjorde jag precis som igår. Jag gick upp tidigt och drack två koppar kaffe och bloggade lite. Sedan bytte jag om till träningskläder och gav mig iväg ut. Mitt mål är att minska i vikt. Jag skall minska det om jag lagt på mig, och jag har satt mitt mål till 200-300 gram om dagen. Så får vi se vart jag når med min målsättning.

Min första inriktning är att komma iväg på träningen varje dag och mål 2 är att samtidigt försöka att managera är att äta bättre.

I dag blev det därför 60 minuter promenad, och sedan även en promenad i skogen för att se om det fanns någon svamp. Men svampplockning eller leta svamp som det blev, räknas inte dirket som träning, mer ett sätt att röra på sig!

Nu skall jag baka fröknäcke så jag har för det är ett perfekt mellanmål!

Ofta känner jag mig sugen på salta saker och sött är inte det jag blir sugen på och då är fröknäcke med lite havssalt perfekt och jag har aldrig smör på dessa utan möjligen skivade ägg! Jag ger er receptet i nästa inlägg! Har ni en gång bakat det så kommer ni aldrig att vilja ha något annat! ”Köpebröd” går bort direkt! Jag lovar!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.