Min träningsuppföljning!


Den här veckan har också gått väldigt bra med min träningsuppföljning. Jag har tagit ett beslut sedan jag skadat mig att ta denna resa lite lugnare.

Min träningsuppföljning!

Tränar mer lagom och äter bra

Nu har jag dragit på mig den ena skadan efter den andra och plötsligt blev jag trött på allt och började träna mer lagom och går ner utan att anstränga mig. Det enda jag har gjort är att ta bort allt skräp som godis och chips i tid och otid. Tänka på portionsstorleken och försöka få med mycket grönsaker och några dagar i veckan tar jag bort potatis och ris och ersätter med grönsaker. Denna veckan har jag gått ner ytterligare 1 kg och jag undrar, vad händer!?

Jag måste säga att jag själv fick en chock när jag tittade på vågen. Trodde inte det stämde och var tvungen att börja om! Men det visade samma vikt, d v s ett kilo ner. Utöver det så har jag minskat 7 cm på mina mätställen!

Jag måste fortsätta på denna resan och se var den slutar! Är väldigt fascinerad av vad kroppen klarar av. Jag har inte svaret jag vet bara att detta känns helt otroligt. Allt jag har bestämt denna gång är att ta det långsamt! Wow!

Att ta det långsamt är svårt i alla fall för mig. Jag vill se resultat genast och i stora kliv, men sanningen är den att 1 kg per vecka är inte lite! Så jag fortsätter denna bana för att se var det tar mig! Spännande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.