Nu är min träning i gång på allvar!


Då är jag äntligen tillbaka. Nu är min träning i gång på allvar igen äntligen. Efter min operation så fick jag inte göra pulshöjdande aktiviteter för läkningens skull på minst 4 veckor. Mitt tålamod har verkligen varit prövat under denna tid men nu har jag äntligen kommit tillbaka igen.

Nu är min träning i gång på allvar

Åter igen så kör jag löpning på morgonen efter min första kaffe. Än så länge så gör jag det på mitt löpband, men så snart vädret blir bättre så kommer jag gå ut. Fördelen med löpbandet är att det är väldigt enkelt och kräver minimal förberedelse. Jag tvingar mig själv de morgnar som jag inte känner för det. Det är för min hälsas skull jag gör det och den anser jag inte att latmasken skall få bestämma över.

Jag gillar att tävla mot mig själv, och det är för övrigt den enda jag tävlar emot! Jag tycker själv att det är ett roligt sätt att sätta press på sig själv. Så idag sprang jag 1 kilometer längre än i går. Det är den typen av framsteg jag tycker om. En annan fördel med löpbandet är att man kan koncentrera sig på löpteknik. Det gör jag inte på samma sätt när jag är ute och springer!

En annan fördel med löpband är också att det är perfekt att springa intervalle på. Man vet exakt tid och exakt hur fort man springer!

Nu har jag fyra veckor framför mig med lite mer återhållsam kost. Målet med det är att komma ner i vikt lite grand. I kväll blir det bakad potatis med räkröra och massor med sallad. Både gott och nyttigt för kropp och själ.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.