Ny härlig vecka med nya träningsmål för 2022


Nu börjar året på riktigt med den första riktiga jobbveckan. Även om jag jobbat i mellandagarna så blir det lite annorlunda när alla är tillbaka igen. Härligt om du frågar mig. Det är även en ny härlig vecka med nya träningsmål för 2022. Jag ser verkligen fram emot att få ta mig an min träning på ett nytt sätt med lite mer långsiktiga mål än jag brukar ha.

Ny härlig vecka med nya träningsmål för 2022

Måndagar betyder invägning och mätning

För mig betyder måndagar vägning och mätning och denna veckan har jag gått ner 1,1 kg. I centimeter har jag gått ner 16 cm på mina mätställen. Känner mig väldigt nöjd med resultatet. Nu är det långsiktigthet som gäller och inte den kortsiktiga tillfredsställelsen. Det är min största utmaning kan jag säga direkt. Jag måste träna mig själv även på detta.

I dag har jag en vilodag från träningen. Det innebär förstås att jag inte slipper undan mitt rörelsemål på 30 minuter. För mig är det en utmaning att ta det lite lugnare än jag brukar och satsa på uthållighet och långsiktighet. Men nytt är roligt och spännande.

Löpträning

Jag har även lagt upp ett schema för min löpträning och just nu tycker jag att det är riktigt roligt. Jag tror det beror på att jag som omväxling lagt upp ett schema där jag inte tar ut mig fullständigt. Samtidigt ser mina framsteg från gång till annan. Ni hittar min plan HÄR

I nästa vecka är det operation

På tisdag i nästa vecka så skall jag operera mig. Men jag förväntar mig att återhämta mig snabbt från det. Därför så går jag verkligen in för träningen denna veckan för jag vet att det väntar en vecka som jag kommer tvingas att ta det lungt.

Hur jag äter

Jag försöker för tillfället att dra ner på kolhydrater i den mån jag kan. Till lunch blir det ofta en sallad av något slag. Till middag försöker jag äta måltider utan kolhydrater. Veckan för min operation skall jag bara äta mat som inte har kolhydrater eller socker. Detta för att kompensera för den träningen jag inte kan göra. Det blir en spännande utmaning i sig självt. Det blir intressant att se hur den utvecklingen kommer se ut under den veckan.’

Hoppas ni får en grym start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.