Packning pågår för Kinaresa och val av träningskläder!


Just nu pågår packning för fullt här hemma. Jag skall resa till Kina i morgon och vara där i en vecka. Jg och min kollega har bestämt att vi skall träna varje morgon innan jobbet, så därför skall även träningskläder med denna gång.

Jag och välja träningskläder!? Jag har träningskläder för ett helt kompani och att välja något bra är inte alltid lätt! (Berith i kvadrat)

Jag bestämde att det får nog bli en Stella Sport vecka! 🙂 Med det menar jag att, jag har en hel del träningskläder designade av Stella McCartney. Älskar dom för att dom har så fina färger! Så här ser ni ett litet urval av vad jag tänkt välja mellan.

Älskar alla dessa färger. Blir kär i mina egna träningskläder.

Längtar till när min nya walk-in-closet blir klar då skall jag ha ett helt skåp med bara fina träningskläder!

Sånt här gör mig glad helt enkelt!

Så nu skall jag bara säkerställa att jag får med mig allt. Att jag har sköna kläder att resa i både på dit- och hemresa och att jag inte glömmer något!

Har även köpt mig lite tidningar och även en korsordstidning och anledningen är den att jag kan aldrig sova på plan. Det är helt omöjligt så jag måste ha något att pyssla med! TV och film, är inte riktigt min grej så det roar mig tyvärr inte!

Har även tagit med mig lite snacks för jag vet att vissa dagar så kan jag inte äta maten och eftersom jag kan få kraftiga blodsockerfall så måste jag ta med någon form av snacks! 🙂

Hoppas ni har en fin dag. Nu skall jag packa upp nästa paket med vackert tyg som jag hämtat idag! Woop, woop skall bli så kul!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.