Snart får jag börja träna igen!


Nu är det inte långt kvar. Snart får jag börja träna igen. Jag får börja lite smått och det kommer kännas så skönt. Just nu tar jag bara promenader med hundarna! Att gå i från att gå långsamt till att gå lite mera normalt nu när det har gått 3,5 vecka sedan operationen!

Jag har ännu inte bestämt mig för hur jag skall börja träna men gymmet är för tillfället uteslutet! Jag tycker det känns onödigt mitt i en pandemi och så nära vaccin! På torsdag morgon så skall jag börja med min löpning igen på mitt löpband. Spännande att se hur det går efter 4 veckors uppehåll. Jag tränade fram till och med dagen för operationen!

Snart kan jag börja med min träning igen!

Jag har tänkt att börja springa i 8 km takt för att känna på hur det känns! Så ser min plan ut! Jag får inte gå ut för hårt utan måste ta det lugnt. Det är en svår konst för mig.

Nästa läkarbesök

Den 12 april har jag nästa tid hos läkaren för att se hur det ser ut och för att ta nästa steg! Då har förhoppningsvis all svullnad lagt sig. Det kan innebära att det blir ett nytt uppehåll för träning så därför får jag verkligen ta tillfället i akt! Det är viktigt att ta till vara denna tiden.

Att inte få träna eller att hitta på ursäkter för att slippa

Det blir lite speciellt när man inte FÅR träna. Annars försöker man i bland hitta på ursäkter varför man skall skippa träningen. När man plötsligt inte får träna så får träningen en helt ny innebörd. Så jag kommer verkligen ta tillfället i akt att träna den månaden jag har på mig innan jag vet hur det blir.

Under den här tiden har jag hållt min vikt. Det har också varit en väldigt bra prövning eftersom jag inte fått göra pulshöjande aktiviteter så har jag fått dra ner på mat. Men jag har även gjort en del utsvävningar! Det har också varit en bra prövning mitt i alltihopa! Att testa på hur det är att inte kunna röra sig på samma sätt men hålla vikten!

Nu är det måndag igen och jag önskar er alla en superstart på den nya veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.