Träning då!? 2 kommentarer


Det var någon av mina kära läsare som undrade hur det går med min träning! Jag inser genast att jag inte skrivit om detta på ett tag. Att min trädgård lite tagit över inte bara mig utan mina tankar! Självklart tränar jag. Självklart vill jag att ni skall bli peppade och hålla er träning vid liv och nu om någon gång så är det så fantastiskt ute.

Vi kan alltid skylla på att det regnar väldigt mycket, men saken är den, att hur farligt är det om det regnar när vi tränar, vi måste ändå dusch när vi kommer tillbaka så hur mycket kan det störa egentligen. Vi försöker bara hitta ursäkter som egentligen är ganska dumma, men vi försöker lura oss själva. Gör inte det. Bestäm dig för när du skall träna och gör det. Gå bara hem och dra på dig träningskläderna och kom igen för du gör det för dig, och om du inte gör det så gör du ingen annan en otjänst utom dig själv!!!

Så med det sagt, skit i regn och rusk tänk på din framtid, din hälsa och ditt välmående och alla kläderna du fortfarande kommer i om du ser till att sköta om dig ordentligt!

Det är bara du och ingen annan som förlorar på att inte få träningen gjord! Om du är ledsen så är det ingen belöning att slippa träningen. Det är en belöning att bli snygg och smal och känna sig stolt över sig själv och alla dom som eventuellt gjort dig ledsna kan gräva ner sig! Kom igen! KOM ihåg att DU är BÄST och låt oss vara hälsosamma tillsammans. Vi fixar detta för kan jag så kan banne mig precis vem som helst!

Jag har kommit ett steg till på min hälsosamma väg. Jag skall försöka att äta mindre kött och mer grönsaker. Jag har som en liten målbild att odla mycket grönsaker och en dag så kanske jag kan bli självförsörjande och min lilla lilla trädgård kanske är för liten men det blir min utmaning att övervinna det också!

Kom igen nu mina vänner vi har hela sommaren på oss. Bry er inte om ”beach 2017” det kommer fler. Bry er om er egen hälsa och att skynda långsamt men se till att ni kommer framåt.

Kom ihåg att vågen är er vän, det är den och måttbandet som kan tala om när ni går framåt, låt inte någon annan slå i er något annat!

Puss och kram


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Träning då!?

 • Matti

  Som jag har förstått det av din blogg kombinerar du nu gymtäning med raska promenader. Har du förslag på lämpliga övningar att träna på gymmet, som komplement till just promenaderna?

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Matti,

   Jag det är riktigt. På senare tid har jag dock inte tränat på gym då jag av olika skäl kom in i denna period av ”klimakteriebesvär” som bland annat bidrog till att jag inte kunde anstränga mig på samma sätt som tidigare. Jag har dock köpt mig ett nytt gymkort igen och eftersom gym och styrketräning egenligen är ”min grej” så har jag definitivt massor av bra övningar.
   Det bästa är att göra basövningar som biceps, triceps, axlar, ben fram och baksida, vader och en rygg övning. Jag skall visa i min blogg. Sedan om man bara vill komplementtera så är mitt förslag att köpa ett TRX-band. Tanken är att jag skall visa hur man använder det på ett riktigt sätt. Jag kommer snart dig! 🙂
   MVH
   Berith