Träning och att följa en plan


Hur går det för er med era träningsplaner. För mig går det faktiskt ovanligt lätt men det är precis den känslan jag brukar ha när jag till punkt och pricka följer min plan! Det är också då det blir roligt.

Det som gjorde mig tveksam att starta även me detta just nu när jag har SÅ MYCKET att göra var att jag inte skulle känna motivation. Jag beslutade dock att dessa månader feb-maj går så himla fort och om jag bara focuserar ÄVEN på min träning och tar mig den tiden så kommer jag känna mig så stolt över mig själv när jag når mitt mål! Men lösningen heter planering!

Så med det sagt så vill jag verligen rekommendera er att ta tag i era träningsplaner för tiden rinner i väg och tänk att ha gjort flera saker på en gång. Jag tänker som så, om man ändå har en stressig vardag, varför inte planera upp den i detalj så man hinner ännu mer och kommer känna sig nöjd med att ha uppnått sina träningsmål efter 3 månader som kommer gå så fort och som man knappt kommer ha något minne av när dom passerat.

Med det sagt så skall jag ut på min 70 minuters promenad, sedan skall jag åka och handla och göra lunchmat för åtminstone kommande vecka!

I dag blir det kyckling med blomkålsris till lunch. Mums! Perfekt att servera och med lite kolhydrater som jag försöker åstadkomma åtminstone 1 ggr om dagen! Planering är nyckeln till en bra kost och träning.

Hinner jag och om det blir fint väder i eftermiddag så blir det säkert lite småsaker att göra fint i trädgården. Det börjar bli dags nu! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.