Träningen förra veckan gick som en dans


Denna veckan har det verkligen gått som en dans. Jag har gått ner 0,5kg denna veckan. Det känns väldigt bra och jag känner också att kroppen verkligen vant sig vid mitt intag och verkar ”gilla läget”. Så jag måste erkänna att det just nu går mycket lättare. Jag har gjort några avsteg även denna veckan men kroppen verkar hänga med i svängarna så länge det bara är just enstaka undantag. I centimeter har jag gått ner ytterligare 8 cm totalt så jag får vara mycket nöjd med detta.

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan
Träningen förra veckan gick som en dans

Det är precis så här jag vill ha det. Jag har fortfarande en liten väg för att nå mitt slutliga mål men när det går så här enkelt så känns det inte som jag behöver ”offra” något.

I går eftermiddag gjorde jag i 20 nötfärsbiffar med lök i en gryta med härlig sås! Det kommer räcka åteminstone i 3 dagar under veckan. Jag älskar när jag planerar på ett bra sätt för att underlätta för mig själv. I går kväll serverades biffarna med gratinerad spetskål och blomkål och rivna morötter. Supergott! jag skall ge er receptet på den gratinerade spetskålen i nästa inlägg!

Nu närmar jag mig en period som kommer bli lite mer intensiv med tanke på träning men jag ser faktiskt fram emot den. Jag skall snart tala om vad det innebär för mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.