Träningsuppföljning och uppväxling!


I dag är det måndag och det är åter dags för träningsuppföljning och uppväxling. Det har nu gått 4 veckor sedan operation och det är dags att komma i gång igen på ett bra sätt. Jag måste naturligtvis ta det lite lugnt för att känna så jag mår bra. Inget konstigare än när man hållt upp med träning en tag så behöver man bara se till att kropp och knopp hänger med. Känna efter hur konditionen är efter 4 veckor. Det har ändå varit en konstig period utan någon träning alls.

Träningsuppföljning
Träningsuppföljning och uppväxling

Jag fortsätter med mina lunchpromenader men det blir bara med en hund just nu för Fonzen har skadat sig i tassen när han hoppade ner från sängen. Så det blir bara jag och Boss som får en lunch promenad. Fonzen är inte ledsen för det. I går när jag skulle gå ut så gick Fonzen och gömde. Han försökte säga att han inte ville följa med. Han fick gå med en liten bit, men sedan vände Stefan och gick hem och fick bära honom den sista biten. I dag är han redan bättre, men han får inte följa med på promenad för jag vill inte belasta innan jag ser att det blivit lite bättre.

Första löpningen på 4 veckor

I dag skall jag köra min första löpning på 4 veckor så jag får berätta i efterhand hur det gick. Nu på morgonen skall jag in till kontoret för att fixa lite pappersjobb innan mötena sätter i gång. Träningen får därför skjutas på till kvällen. Skall bli väldigt spännande att se om jag har kvar någon kondition över huvudtaget.

Vad gäller mätning och vägning så har jag gått upp total 1 kg på 4 veckor. Det får jag ändå tycka är ok, men tanke på hur mycket mindre jag rört mig. Det är också en lärdom jag tar med mig. I vilken situation man än hamnar så finns det nya lärdomar att ta till sig.

Nu när det är ljust tidigare på morgonen och ljust längre på kvällarna så känns det som en extra pepp tycker jag. Våren är vekligen runt hörnet, även om det snöar ena dagen och regnar nästa så kommer snart solen på allvar! Hoppas ni får en fin måndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.