Väldigt nöjd med min träning!


I går var dagen D. Dagen jag bestämde att börja träna på gymmet igen. Jag fick lägga ner träningen för ca 2 månader sedan när jag bröt ett finger och stukade 3 svårt! Jag hade tänkt vänta ytterligare 2 veckor men nu fick jag nog. Tänkte att jag får testa och utvärdera. Vet ni vad? Det gick superbra. Väldigt nöjd med min träning! Eftersom jag inte varit på gymmet på några veckor så var jag tvungen att gå ner i vikter och det passar mig nu när jag behöver träna upp ena handen.

Väldigt nöjd med min träning!
Väldigt nöjd med min träning!

Jag kände att handen blev lite svullen efter, men det är så det måste bli. Självklart skall jag ta det lugnt men jag behöver också komma i gång vid någon punkt och nu fick bli det ögonblicket. Känns verkligen toppen. Jag började med 30 minuter på löpbandet, tränade styrketräning och avslutade med 30 minuter på en trappmaskin!

Så nu kör jag igen. I dag blir det samma sak fast jag kör ben i stället! Känner mig så nöjd med att äntligen få gå till gymmet igen.

Gårdagens mat

Till lunch frukost blev det 2 kokta ägg. Lunch blev ärr-röra på 3 ägg med 1 msk grädde och 50 gram skinka. Till middag gjorde jag grönsakssoppa med frikadeller och senare i dag skall jag ge er receptet här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.