Viktnedgång och att äga sina egna tankar!


I torsdags tog jag tag i min mat och träning igen. Att jobba hemifrån är ingen lek. Själv har jag suttit ner alldeles för mycket och de första veckorna så fick jag problem med benhinnorna. Nu är jag återställd och i torsdags ritade jag en ny karta för mål och mat.

I morse så tog jag min första kopp kaffe och sedan bar det av ut. Det var kyligt i morse så eftersom jag inte hade tillräckligt med kläder på mig så fick jag börja med att springa för att alls får upp värmen.

Väl hemma så blev det ett ägg och ett fröknäcke till frukost och ett antal vitaminer!

I morse hade jag också invägning och mätning. Ingen rolig historia, men sådant är livet, det går inte alltid bra med precis allting. Huvudsaken är att man tar tag i det och inte låter det bero!

Nu har jag som målsättnig att gå ner ett antal kilo som jag lagt på mig men också att få ordning på mat som är det kanske viktigase faktorn i denna ekvationen. Det och vågen och mätningen som är mina verktyg för att komma dit jag vill och jag väger mig varje morgon efter första toalett besöket. Ibland blir det nedslående och då måste jag rannsaka mig själv om vad jag åt dagen innan och vissa dagar går det neråt och då blir man riktigt pepp.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.