Att hålla vikten utan träning!


I dag tänkte jag skriva lite om hur jag gör för att hålla vikten utan träning nu under den perioden jag inte får lov träna. Jag trodde kanske att det skulle vara svårare, men jag fortsätter på inslagen väg. Att jag väger mig varje morgon för att konstatera var jag befinner mig någonstans och då mäter jag egentligen gårdagens energi-intag.

Äta regelbundet och hålla jämnt blodsocker

Jag tycker det fungerar förvånansvärt bra! Som exempel på vad jag äter så åt jag en omelett på 2 ägg till lunch med en stor sallad bestående av sallad från min hydropponiska odling. Inget går upp mot helt färsk sallad.

I går kväll gjorde jag en broccolipaj med en sallad till och fetaost. Så jag äter väldigt gott och varierat. Jag ser till att äta regelbundet, vilket också innebär en fika på eftermiddagen och mitt upplägg fungerar jättebra. Till frukost äter jag 2 ägg varje morgon.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Broccolipaj-1024x685.jpg
Broccolipaj fylld med godsaker och en sallad som tillbehör

I går gjorde jag en kardemummakaka, och tog en bit till kaffet på eftermiddagen.

Det känns som om denna perioden var viktigt för min kropp. Den har anpassat sig förvånandsvärt bra. Det känns som om den behövde en lugnare period. Så trots energi intag och fika så håller jag vikten och går neråt sakta.

Jag får inte ens promenera fort eller med pulshöjning. Så ni förstår säkert att detta är en stor skillnad mot innan. Jag är förvånad själv över hur pass mycket min kropp anpassat sig. Det kanske till och med var behövligt. Det är så jag väljer att se det och en väldigt nyttig erfarenhet.

Ny dag med nya utmaningar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.