Ett paket med mitt nya jeans-set!


Sent i går kväll så knackade det på dörren och det höll på att skrämma slag på mig! Jag tittade ut i fönstret vem det var och upptäckte att det var ett bud. Inget sms hade kommit så jag var inte förberedd på att det skulle komma någon och särskilt inte så sent som 21:30. Det var ett paket med mitt nya jeans-set! En svart kjol med tillhörande jeansjacka!

Paket på posten
Paket på posten

Att beställa på nätet

Jag tycker det alltid är lite osäkert att betsälla på nätet, jag är nämligen av den sorten att jag tycker inte om att skicka tillbaka massa saker. Så jag överväger alltid noga om jag skall beställa eller ej! Detta set satt som en smäck och var precis så fint som jag hoppats på! Knapparna var helt gudomliga!

Jeans set från Custommade
Helt underbart set både nu i vår och till sommaren

Jag älskar sådana set där man både kan använda dom tillsammans, men även passar med flera andra kombinationer. Härom veckan så beställde Stefan en superfin jumpsuit i jeans till mig som Charlotte Perelli hade på sig och som jag tycket var så fin. Även den är i svart jeans och nu kommer jeansjackan även passa perfekt till detta!

Jag brukar försöka tänka så när jag handlar för jag tycker inte om att impulshandla kläder och skor! Det måste passa ihop med det jag redan har och då kan också gamla saker bli som nya.

Knapparna måste vi prata om. En sådan detalj kan göra en hel outfit. Så vackra och fina kontraster till svart jeans. Skall även köpa mig något fins smycke som passar till och kanske någon fin topp med puffärm. Jeansjackan är lite oversized och jag tycker det är jättefin. Förutom knapparna har jackan väldigt fina men lite diskreta puffärmar!

Knappar i set från Custommade
Underbara knappar

Så himla nöjd med mitt köp! Nu är jag redo för kontorsjobb snart! Ha en fin fortsatt dag!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.