Flügger blev det naturliga valet av leverantör!


Val av leverantör för färg var inte svårt. Flügger Färg blev det naturliga valet av leverantör för färg. Här i Göteborg finns två butiker men Flügger färg har 150 butiker i hela Sverige och du kan söka butikerna HÄR. Bra produkter och fantastisk service i butiken. Väldigt imponerande och personal med stor kunskap. Det är inte alltid man själv vet exakt vad man skall ha och att då kunna rådfråga personalen som verkligen känner produkterna är väldigt värdefullt. Något man inte är van vid eller bortskämd med.

Flügger blev det naturliga valet av leverantör

Dessutom är dom Covid-19 orienterade

Du kan ringa din närmaste Flügger butik och får vägledning till ditt projekt per telefon. Beställa och betala med swish och hämta redan samma dag.

Flügger startade som leverantör till måleribranschen

Flügger är en leverantör som startade med att jobba uteslutande för målaribranschen men nu för tiden får även vi konsumenter ta del av hela deras fantastiska sortiment. Att välja en leverantör som målarbranschen väljer kändes som ett självklart val. Det kan inte blir mer professionellt än så. Skillnaden att komma in i en butik med så kunnig personal känns väldigt tryggt och fantastiskt. När man inte målar så ofta själv så blir valet av leverantör och butik ännu så mycket viktigare. Så att man kan få råd och tips av ett riktigt proffs. Det var en viktig parameter i val av leverantör. Att få ta del av samma kunskaper som måleribranschen har är så klart väldigt tryggt.

Flügger blev det naturliga valet av leverantör

Nu börjar spackling och målning av vårt matrum

Vi har nu köpt spackel att spackla alla skruvhål med för både väggar och tak. Vi valde att köpa takfärg för hela rummet att måla både tak och väggar med. Detta för att vi sedan skall tapetsera samtliga väggar i rummet och att slippa att ha fler produkter än nödvändigt. Takfärg är lite mattare i finishen och det blir perfekt som underlag för tapetseringen. Sedan köpte vi även grundfärg- och färg till snickerier. Så nu har vi fullt focus på att starta den sista delen med vårt matrum.

Vi kommer troligen försöka att göra min walk in closet samtidigt. Vi får se vad som blir mest praktiskt. Så i går kväll röjde vi ut matrummet på precis allting. Skruvade ner matborden. Det enda som nu står kvar är våra matrumssoffor som vi tillfälligt skall flytta in i vardagsrummet. Så nu startar processen på insidan med färdigställande av väggar och tak. Även golvet skall läggas och sedan blir det även tapetsering av hela rummet!

Vi kommer senare behöva specialfärg till den öppna spisen och senare även tapetklister. Men ni kommer självklart få se resultatet och vilka produkter vi använder!

Jag kan med varm hand rekommendera Flügger Färg. Ni kommer inte bli besvikna på den omhändertagande och service ni får i butiken. Att måla och veta vilka produkter man skall använda blev plötsligt så mycket enklare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.