Forsbergs Fritidscentrum


I dag har vi varit en tur till Forsbergs Fritidscentrum. Det är ett ställe som ligger i Hyssna och dom är återförsäljare av husbilar och husvagnar ochhar ett stort antal märken. Dom har också en stor shop med tillbehör och det var ett av skälen att vi styrde kosan dit i dag! Väl värt ett besök.

Forsbergs Fritidscentrum
Grillar på Forsbergs Fritidscentrum
Grillar på Forsbergs Fritidscentrum
Fina champagneglas
Champagneglas från Rice
Plädar och kuddar från Forsbergs Fritidscentrum
Plädar och kuddar
Stort Rice-sortiment på Forsbergs Fritidscentrum
Rice melamin stort sortiement på Forsbergs Fritidscentrum

Här finns helt enkelt allt och lite till, plus alla tekiska detaljer du kan önska dig!

Tillbehör på Forsbergs Fritidscentrum

Vi behövde köpa en stekpanna och kastruller och den typen av tillbehör. Anledningen till att vi inte gjort det innan var att vi ville mäta i skåpen och på spisen. Detta så vi skulle få optimal storlek för vår husbil. Vi vill att alliting skall bli perfekt och inget lämnas åt slumpen. För vår del är det en väldigt trevlig söndagstur.

Det blev två stekpannor och 3 kastruller i ett set med tillhörande lock. Stekpannan ville vi ha lite djupare för att vi skulle kunna laga det vi vill när vi är ute på tur. Handtagen är löstagbara och två handtag ingick. Detta för att de skall ta mindre plats!

Set om kastruller och stekpannor med löstagbara handtag

Vi köpte även en fin matta för att ha utanför husbilen när vi är på en ställplats. Så att vi har något fint att sätta ner våra möbler på så att det blir lite som ett extra rum utanför husbilen! Då slipper man att sätta fötterna direkt i gräs eller asfalt eller vilken underlag det du kan tänkas vara.

Matta till utsidan på husbilen

Vi köpte öven ett diskställ som går att göra till ett platt paket.

Diskställ till husbilen

Detta här är verkligen ett äventyr för oss, och vi ser så mycket fram emot att göra våra efterlängtade turer med vovvarna i sommar!

Jag har så mycket planer för våra äventyr och vi är verkligen taggade. I förgår köpte vi en ny hundbädd som skall ligga precis bakom förarsätena när vi kör. Så att hundarna kan var med på ett bra sätt och har något skönt att ligga på. Dom hoppade genast upp och lade sig när vi testade härom kvällen.

Eftermiddagen har jag spenderat i trädgården men det får bli ett annat inlägg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.