Inspiration – Designers Guild och Christian Lacroix!!


Här kommer lite inspirerande bilder på miljöer som är inredda med Designers Guild och Chritisan Lacorix, vi har båda märkena i butiken och jag hoppas att ni gillar bilderna!

En restaurang i London som jag besökt, har nu återigen gjort om i restaurangen och de har bara inrett med tyger från Designers Guild, de har klätt alla storlar och tapetserat med vårens kollektion! Titta och njut!

restaurang restaurang2 restaurang3

Om man vill ha en riktigt dos inspiration så skall man boka en natt på Dorsia i Göteborg och avnjuta en middag i deras restaurang. De har gått ”all in” och verkligen inrett en helt fantastisk miljö med Designers Guild. Så känner ni att ni behöver bli upprymda och behöver en stor dos inspiration och snart skall till Göteborg så föreslår jag att ni bokar in er på hotellet Dorsia en natt och sedan är ni naturligtvis välkomna till vår butik för att fortsätta frossa i tyger kuddar och detaljer från Designers Guild då vi har hela sortimentet. Vi hjälper er gärna att leta fram det just du gillar. Men nu lite inspiration!

Ni hittar hemsidan till Dorsia HÄR. Ni hittar vår webshop www.prettyhome.se

Entrén till Dorsia är storslagen och magnifik!!

dorsia

Jag tror inte jag behöver säga så mycket utan njut av bilderna. Alla har vi möbler som har ett affektionsvärde men som kanske inte alltid är ”up to date”. Om så är fallet varför inte göra dom till din egen karamell och verkligen njuta av den i många många år!

dorsia2

Alla gardiner och tyger på möbler kommer från Designers Guild! Det är bara din egen fantasi som sätter gränsen.

dorsia 5

Gardinuppsättningar i de vackraste siden- och skuren sammetstyger!

dorsia 3

Även på rummen kan du avnjuta Designers Guild i all sin prakt, och inget rum är det andra likt!

dorsia 4

Andra miljöer att njta av är även den här som är en restaurangmiljö! Tyget på soffan är från Designers Guild och tapeten är från Christian Lacroix. Kuddarna i soffan kommer också från Designers Guild.

annat

Sen har en underbra restaurangmiljö helt klädd i tyger från Christian Lacorix!

christian lacroix

Hoppas ni får en underbar fredag! I kväll är det träning för min del!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.