Jonas se till att bli frisk!!! Jag saknar dig och tänker på dig och din familj!! 1 kommentar


Jonas, vi saknar dig på jobbet!!!!!!
En av mina absolut bästa, roligaste och snällaste arbetskamrater blev helt oväntat sjuk  och fick åka till sjukhus. Jag vet egentligen inte så mycket, och vet heller inte om jag fått rätt information, och därför skriver jag inget om just det…..bara att jag förstått att vår underbara Jonas fick åka ambulans  till sjukhuset tidigt i  går morse och har blivit opererad!!!!!!!!!!

Jag saknar dig redan Jonas, frågade efter dig på förmiddagen igår då jag saknade dig!!! Fan Jonas kom tillbaka fort och se till att blir frisk…..fort!!! (fast inte så fort så du inte blir frisk förstås men du förstår vad jag menar) Vi kan inte jobba utan dig och ditt leende, du är alltid så glad och fulla av roliga skämt och historier…..Tusen miljoner kramar från Berith….om du läser detta….Jonas!! (vilket jag hoppas du gör 😉 Jag lovar att aldrig mer hacka på dig för dina hörlurar någonsin mer 🙂 !!!!

Vila dig nu !!! Så vi snart får se dig igen….stor kram!!!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Jonas se till att bli frisk!!! Jag saknar dig och tänker på dig och din familj!!

  • pretty Inläggsförfattare

    Åhh Jonas vad roligt att se att du svarar….vi saknar dig ännu mer..:) och längtar till du är tillbaka igen…se nu till att vila ordemtligt vi väntar på dig!!! 🙂 🙂 🙂 Stor kram /Berith