Lite fix och städ!


I dag har det varit en sådan där dag när jag känt att jag måste få lite ordning och reda. Städat lite på olika ställen. Plockat blommor som är mitt sätt att få lite fint när man städat färdigt! Så himla rogivande att se att det är fint överallt. Att det till och med finns en liten bukett med luktärtor om man går in på toaletten. Då trivs jag!

Skurat en matta på utsidan som fått en fläck och som nu ligger och torkar lite i solen. Ni vet så där lite sensommar fint som gör att de mörka kvällarna blir finare!

Denna vasen är egentligen en karaff som jag köpte på loppis senast. När jag står där på loppis i bland så tvekar jag även på det jag ser och gillar direkt, jag har så mycket. Men jag är så glad att jag lät denna karaff få följa med mig hem för 10 kroner eller vad den kostade!

Så vackert med lila, lime och grönturkos!

Jag jobbar ständigt och jämt med att allting måste ha sin plats. Det är då det blir så himla enkelt att hålla ordning och man slipper dessutom leta efter saker. Något jag avskyr.

Blommor gör min vardag. Jag måste snart skaffa en förvaring för alla mina vaser för just nu fyller dom köksskåpen! Vårt kök är inte det bäst planerade men det var så planeringen såg ut när vi köpte det. Köket är nog det som står näst på tur!

Hoppas ni har en fin söndag. Här skiner solen men jag jobbar på insidan. Fast träningen är förstås avklarad redan tidigare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.