Måndag och återbesök till läkaren!


I dag måndag och återbesök till läkaren sedan min operation i februari. Jag har gjort en operation för att justera/fixa framför allt mitt ena öga och det känns så bra. Det har gjort ett pannlyft. Men det är skönt att få komma på återbesök så dom kan titta på hur det ser ut. Såret har läkt jättefint och jag tror ingen kan se att jag har såret om man inte står och stirrar på mig på nära håll. Nu känner jag mig som vanligt igen. Har så smått börjat sminka mig igen och fixa håret. Jag har dock ingen känsel på huvudet och det känna väldigt obehagligt så därför har jag bara satt upp håret i en tofs sista tiden. Något jag aldrig annars har! Tydligen kan det dröja 6-12 månader innan jag får tillbaka känseln där igen. Har också tappat mycket hår.

Måndag och återbesök hos läkaren sedan min operation

Jag försöker at det med ro! Det kommer väl tillbaka tänker jag!

Läkaren sa att det kan hända att dom måste göra en justering och just det får jag reda på idag vid mitt återbesök så vi får se vad det blir!

Känner mig så nöjd med helgens jobb

Jag försöker att fokusera på andra saker för det känns bättre. Jag känner mig så himla nöjd med att vi hann med att sätta träd i helgen. Tittar på dom hela tiden eftersom jag ser dom från vårt lilla köksfönster! Det blev så himla bra och bara tänkt när dom börjar grönska

I dag har vi planterat två Klot-Avenbok
Känner mig otroligt nöjd med helgens jobb!

I övrigt är det en vanlig måndag med många möten. Här i Göteborg är det trist väder med regn. I går var det snöblandat regn som jag förstår att fler i Sverige fått sig en släng av. I går kunde jag spana in några träd där man kunde se lite grönska så jag känner mig positiv att våren snart är här. Lite regn är bara bra för trädgården och att skynda på våren lite grand! Så jag känner mig positiv till att det regnar även om sol alltid är att föredra!

Träningen har gått bra

I dag blir det en träningsledig dag för mig för jag har helt enkelt för mycket på schemat både tidigt och sent. Träningsveckan har gått bra i övrigt även om jag inser att jag måste försöka få till mer styrketräning. Jag behöver den verkligen! Lurar på hur jag skall få det utan att behöva gå till gymmet för det kan jag verkligen inte i denna pandemin.

Jag lurar på ett program här hemma för att involvera lite fler muskler. Jag är mycket för ”allt eller inget” och jag behöver hitta en bra balans där.

Hoppas ni får en fin start på er måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.