Min start på vecka och ny cheesecakesmak!


Början på denna veckan och gårdagen har varit riktigt toppen. Min start på vecka och ny cheesecakesmak som jag håller på att ta fram. Just nu känner jag mig så nöjd med allting. Det enda man kan säga är att jag har lite ont om tid. Jag fokuserar på att jobb, träning och mat är det viktigaste just nu. Allt fungerar väldigt bra just nu. Jag får till min träning. Min diet fungerar så himla bra och min erfarenhet bekräftar bara att när man väl bestämmer sig och följer sin plan i 3-4 veckor så löser sig det mesta automatiskt. Gränsen går där vid 3-4 veckor. I går blev det en kyckligsallad innan jag gick min powerwalk. Jag upptäcker också att maten känns fräschare. Men framför allt som jag sagt innan, min kropp mår bättre.

Sallad till lunch

Jag tar inte längre med mig lunch till jobbet varje dag utan köper oftast en sallad. En sallad som jag plockar i hop själv. Salladen består av salladsblad, avokado, edameme bönor, soltorkade tomater, kyckling och lite tzasiki i stället för dressing. Jag brukar hamna på ungefär 300 gram.

Vikten går ner, min träning börjar kännas så där lätt. Att plötsligt under en powerwalk så känner jag att jag får den där extra energin. Så härligt. Äntligen får jag på mig flera av mina klänningar i garderoben vilket så klart gör mig väldigt glad! Att köpa nytt för att jag gått upp i vikt är något jag aldrig kommer göra. Jag vill köpa något nytt och fint för att jag behöver något nytt och modernt i garderoben.

Jag väger mig slaviskt varje morgon för att se status och hur gårdagens intag fungerade. Det blir också en erfarenhet och något jag tar med mig framåt.

Ny smak av cheesecake

Cheesecake med gelespegel
Cheesecake med gelespegel med passionsfrukt

I går när jag åkte från jobbet åkte jag direkt till Ica för att handla till mitt nästa provbak. Så fort jag kom hem från träningen så satte jag igång. Det är så himla roligt! Jag bakade fram till klockan 22 på kvällen för jag håller på att testa lite olika smaker på cheesecake. När jag är klar så kommer självklart lägga ut mitt recept sedan men först måste utvärdering göras! Stefan är min smakpanel. I går gjorde jag en cheesecake med en gelespegel. Skall bli roligt att se om den blir bra.

Hoppas ni får en underbara onsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.