Mina vovvar som valpar…


Tänke jag skulle visa er några fina bilder på mina änglar, monster, vovvar…dom har många namn, men monster är ett gulligt namn tycker jag.

Tänkte jag skulle börja med att visa några söta bilder på när Popcorn var liten. Den första bilden vi har är när Popcorn bara var några veckor gammal och låg i Stefans hand. Detta är hemma hos uppfödaren! Ni kanske förstår varför vi föll för denna lilla goding. Han ser lika förnäm ut när han sover som han gör i dag i verkliga livet. Alltid ett högt huvud och en vacker hållning.

Popcorn var alltid med Stefan på jobbet. Vilket betydde att de fikade varje morgon på ett fik nära vår inredningsbutik. I affären hade han en liten kort och en nalle där han somnade sött!

När han var vaken kunde jag inte låta bli att ta fina bilder av honom med alla möbler från Designers Guild. Här ville jag ta ett kort för att visa hur liten han var. Kudden är 45 cm hög och vovven 20 cm hög ungefär! 🙂

Sedan kom lille Fonzen 2015. Han är född i samma månad som min mamma och dagen innan hennes födelsedag. Så Fonzen fyller 3 år den 12 maj och min mamma fyller 85 år den 13 maj.

Sen blev Popcorn stor då lille Fonzen kom in i allas våra liv! Ja ni ser hur liten han är. Han var extremt liten för han var en av de hundar som nätt och jämt överlevde så han är en liten Cavalier!

Fonzen är så snäll så att man knappt tror det är sant och därför var det extra kul när jag fick dom här fotona. Först ett foto som verkligen speglar honom, liten, lite blyg och ofantligt söt. Bedårande!

Ögonblicket senare så får han en liten flipp och skall bitas…och jag lyckas få en sådan fantastisk bild på honom.

Mitt lilla monster!! hihihihihi…han är allt annat än monster!

Den lilla korgen och en sovande Fonzen.

Här sitter han upp i samma korg så ni förstår hur liten han är! Så söt så man går av på mitten.

Jag brukar säga att Fonzen har glaspärlor till ögon. Ni vet sådana glaspärlor som nallarna hade när man var liten. Fast jag har en livs levande nalle. Lycko mig!

Att vi snart skall få ytterligare en liten vovve, är nästan lite ogreppbart. Men snart kommer han Boss, Hugo Boss!

I dag har Stefan satt upp ett extra litet nät på vår terrass. Vi har nämligen lite etager, och vi vill inte riskera att vovven faller ner någonstans. Vi gjorde det när Fonzen skulle komma och tog sedan bort det men har sparat det för vi visste väl att vi skulle få en liten vovve till så småningom.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.