Nu funkar min träning superbra!


Den här veckan har jag tränar på gymmet 5 gånger och sammanlagt. Jag har tränat styrketräning i 10 pass på 2 veckor. Mitt mål var 4 träningar per veckan. I stället har det blivit 5 gånger per vecka vilket jag känner mig otroligt nöjd med. Nu funkar min träning superbra.

Första veckan med träningsuppföljning
Nu funkar min träning superbra!

Resultatet ser jag med blotta ögat

Om jag ser något resultat? Absolut! Jag känner hur kroppen formar till sig och blir fastare och jag kan se resultat med blotta ögat. Måtten på mina mätställen hade jag gått ner 23,5 cm förra måndagen och jag mäter mig varje måndag. Kommande måndag, d v s i morgon så räknar jag med en mer modest nedgång men jag känner mig så nöjd med resultatet.

Nu har jag en vilodag. Om vi inte skulle vara hemma på mina träningsdagar så är planen att ersätta styrketräning med långpromenader just vid dom tillfällena! Något som också är väldigt bra för viktnedgång.

Maten då? Jag har bara börjat att ta bort allt onödigt, godis, glass, läsk och den typen av onödigheter. I övrigt så äter jag ungefär som vanligt men är mer noggrann att äta på bestämda tider. Ett visst neddrag på kolhydrater i den mån det är möjligt och utöka med grönsaker. Men just nu gör jag ingen stor grej av maten utan fokuserar på att få i gång bra rutiner avseende träningen i stället.

Det som känns så fantastiskt roligt är att ha kommit i gång med styrketräningen igen och jag har redan utökat vikterna något! Det känns också toppen.

Sedan har jag min stukade fot men jag har just i skrivande stund lyckats utöka konditionsträningen till 35 minuter de senaste 3 dagarna. Det gör jag på löpband och trappmaskin på gymmet. I går så tog jag min första promenad på 7 km och det kändes bra och även i dag känns det bra. Foten är lite svullen men det kommer den vara oavsett ett tag framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.