Servetter för kommande juldukningar!


Jag älskar att duka och här om dagen köpte jag lite roliga nya tallriksunderlägg och annat fint att duka med. Något jag också köpte var servetter för kommande juldukningar. På jul så dekorerar inte jag med färgen röd, då jag inte är så förtjust i just rött. Det är helt enkelt inte min färg när det gäller mitt hem. Jag gillar mycket färg men mina favoritfärger är lila, limegrönt, blått i alla nyanser och rosa! Nu hittade jag dom mest perfekta julservetterna som föreställer julkulor som är vackert dekorerade med guld och glada färger! Det kommer bli perfekt till mina juldukningar!

Servetter för kommande juldukningar!
Servetter för kommande juldukningar!

Servetter till både middag och kaffe!

Jag köpte samma sort av servetter i två storlekar, en för kaffe och en större storlek för att duka med till middag! Det här kommer blir superfint och jag ser redan fram emot att duka.

Servetter för kommande juldukningar!
Servetter för kommande juldukningar!

I helgen startade jag på allvar juldekorationen och framför allt inför advent. Jag älskar att planer och fixa inför högtider. Det är lika roligt som själva högtiden i sig själv. Alla kalas är roliga förresten! Jag har redan börjat gå ”all in” och i helgen satte vi all belysning i trädgården som nu lyser så fint.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.