Träning på schemat!


Äntligen i gång igen! Åkte direkt från jobbet till gymmet och det kändes riktigt bra och skönt att komma i gång igen. Började med löpning som uppvärmning  och körde sedan ett benpass och jag försökte köra lite lugnare än jag vanligtvis gör.

Jag håller också på att träna lille Popcorn på att vara lös utan koppel. Han är min första hund som jag varit tvungen att koppla för han började smita. Det problemet har jag inte haft med alla mina tidigare 6 hundar utan de har alltid kunnat gå lösa och jag tycker att det är en frihet som dom skall ha. Därför har jag nu återigen börjat träna Popcorn på detta och på lunchen var vi ute två gånger. En gång tillsammans med en lös BAMBAM och en lös Popcorn, och sedan en gång med bara en lös Popcorn. Han skötte sig strålande och lyssnade på allt jag sa! Helt gudomlig!!!!! Åhh så skönt det är en sådan frihet för dom och den vill jag helst inte ta i från mina älskade hundar.

Min dator strular lite i dag så just nu blir det utan bilder men skall se om jag får in dom snart! Hoppa ni får en trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.