Underbara fredag! 2 kommentarer


Äntligen dags för underbara fredag! Tänk att en veckodag kan vara så härlig. Fast lika mycket som jag gillar fredagar så tycker jag om måndagar väldigt mycket. Måndagar är en fräsch start som jag gillar! Man måste försöka gilla varje vardag lika mycket och se fördelarna med varje dag. Vi har som tradition att fira veckans händelser på fredagar, och det konstiga är att det alltid finns något att fira! Så det blir firande även denna fredag.

Underbara fredag!
Underbara fredag!

Här i Göteborg är det lite blandat väder och det är lite sol-dis men fortfarande väldigt varmt ute! Härligt helt enkelt. I helgen har jag tänkt att fokusera lite mer på min träning men nu ”tar jag fredag”!

Hundarna har badat

Hundarna har fått sig ett fredagsbad i dag och verkar njuta av att vara fina och lukta gott. Jag använder alltid både schampo och balsam. När man har långhåriga hundar som jag har så gör balsam att inte pälsen tovar sig på samma sätt. Så det är ett tips till någon som inte provat.

Jag gör också alltid rent öronen dagen innan, eller några timmar innan med öron-rens. Då får man ut all eventuell smuts och det är perfekt. Den ena vovven har aldrig smuts i öronen och den andra har alltid!

Hur söta på en skala om jag får fråga?

Hundarna har badat
Hundarna har badat

Nu skall vi förbereda middag. Så småningom öppna en flaska champagne som vi verkligen gjort oss förtjänta av och bara njuta av livet i största allmänhet. Jag hoppas att ni gör det samma på ert sätt! Önskar er en underbar fredag och fortsatt kväll!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Underbara fredag!