Vad önskar jag mig i julklapp! 1 kommentar


Vad tycker ni om att få av era nära och kära och vad önskar ni er i julklapp! Jag älskar att få presenter, men saken är den att de behöver inte vara dyra eller exklusiva utan jag älskar bara tanken på att någon tagit sig tid att tänka ut något att ge mig! Älskar gulliga saker helt enkelt!

Men om jag nu skall hitta på något som jag önskar mig……

Tycker väldigt mycket om Elle Macpehrsons underkläder! Älskar hennes modeller och lite lätt överdrivna design med mycket band och färg, ja färg vet ni att jag tycker om, men även hennes svart/vita behåar är något alldelse extra Jag är född 1966 och i mina tonår så var det stringtrosor som gällde och ingenting annat och jag kan dessutom inte tänka mig att använda något annat. Avskyr när man ser ”tanttrosor” genom byxor, jeans eller kjolar med kanter. Det är det mest osexiga jag kan komma på! Det kan vara snyggt om man inte ha kläder på sig över dock, och hur ofta händer det, och har en snygg häck! Snygg häck har jag i och för sig men skulle aldrig använda sådana trosor i alla fall. Men det är nog en generationsfråga 🙂 🙂 Här nedan en mer neutralt…men jättefint set!

751350-0029_5

Ja sedan hade jag inte blivit ledsen för en Kitchen Aid, tänker hela tiden att jag skall köpa en till mig själv, men det finns alltid något annat jag köper istället som en väska från Michael Kors!

19194_6375095b38382dda9cc7baccb913905c 21060_1e2a4a9e1c2d372c4f71b04abc591590

Vilket naturligtvis leder oss in på just det, väskor, älskar Michael Kors och det finns så många fina modeller, men även fina plånböcker och mobilfodral! Finns många fina och i fina färger, men även den här var både snygg och praktisk!

H9274

Men jag skulle även vilja har ett hårt skal till min Apple dator i blankt vitt och en CD-drive!

HB366

Hörlurar från Laila Bagges kollektion, älskar dom! Har ett par svarta och fullkomligt älskar dom! Både ett halsband och hörlurar allt-i-ett! Perfekt!

mt-100122_3

Eller varför inte ett fins smycket från Dyrberg/Kern eller Laila Bagges fina smycken!

r1015white

Skulle även vilja ha kuddar till min soffa från Designers Guild! Jag fullkomligt älskar dessa kuddar! Ni hittar dessa fina kuddar i vår webshop HÄR

lila zannachi

Vad önskar ni er i julklapp?


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Vad önskar jag mig i julklapp!

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Ja det rosa Kitchen Aid är helt ljuvlig! Blir så himla glad av färg!
  Ja det är bra när man själv kan välja så man vet att det blir rätt!

  Döskallar kanske inte passar min personlighet heller jättebra, men fina är dom….Nej det var inte den lila kudden för den har jag inte hemma, det var en annan som heter Phipps, titta i webshoppen så ser du, också jättefin! 🙂 🙂

  Elle MacPherson gör verkligen fina underkläder, jag vet inte om det är gammalmodigt i dag att anvädna bra string, men de mer hela trosorna är möjligen snygga om man går omkring i bara underkläder…och hur ofta händer det..hihihi 🙂 🙂 Ja kanter på trosor genom jeansen/kjolen/byxor fattar jag bara inte…tittar dom sig inte i speglen, eller finns det någon i världen som tycker det är snyggt???!!! 🙂 🙂 Ja
  jag har sett filmen.. 🙂 🙂 rolig men lite psykotisk tjej…
  Kram, Berith