Fredag avslutas med middag och firande!


Den här veckan måste jag erkänna att jag har varit onödigt hård mot mig själv! Jag har tränat mycket och ätit lite i underkant om jag skall vara helt ärlig. Det fick jag känna av efter mitt träningspass klockan 06:30 i morse då jag började känna mig svag. Så fredag avslutas med middag och firande enligt vår tradition. Mitt vanliga laxpaket som jag inte kan få nog av och behöver extra mycket den här veckan. Det är lite som andra äter taco på fredag. Dels är det bra för mig för jag behöver mat med bra fetter i som lax innehåller och också för att jag behöver något rejält och även lite kolhydrater.

Fredag avslutas med middag och firande

Jag har också inhandlat så jag kan göra Hawaiiansk Poke Bowl i morgon, och det ser både jag och Stefan fram emot. Så fantastiskt gott och ni hittar mitt recept HÄR som jag publicerade i går.

Middag med firande är aldrig fel

I kväll firar vi en extra framgångsrik vecka och kanske något spännande som händer under nästa vecka. Men mer om det då! I kväll firar vi i alla fall! En sak kan vi väl vara överens om att man kommer aldrig ångra att man firade något!

Fredagsfeeling och firande
Dukning med fina servetter som blommor

Dukningen för fredagsmiddag ser ut så här i dag! Jag har vikt fina blommor av pappersservetter och tipset bloggade jag om i veckan så det hittar ni HÄR. Så himla fina och enkelt är det också. Jag har i vanlig ordning klippt massor av blommor av mina petunior som blommar!

Plockat massor av petunior
Petunior klipper jag hela tiden och dekorerar överallt
Älskar fredagar för då firar vi alltid!

I helgen blir det bland annat spaning på husbil

I helgen skall vi åka på spaning av husbil igen. Vi håller sedan en längre tid tillbaka på att spana efter en husbil, men precis som allting vi gör så måste vi titta vad det finns på marknaden. Vi vill verkligen göra rätt val när vi väl köper en. Inför nästa säsong vi vill investera i en husbil. Anlednignen är att vi först vill bli klara här hemma på in- och utsida. I år vill vi verkligen njuta av det vi åstakommit under året med vår utbyggnad i två plan och trädgården på framsidan. En husbil hade passat oss med småresor i Sveige där vi kan ta med hundarna utan problem.

Jag hoppas också på lite mer trädgårdsarbete i helgen men det får vädret utvisa hur det blir med den saken. Önskar er alla en helt underbar fredag och ta hand om er där ute!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.