Chokladbollar med strössel


I gjorde jag chokladbollar med strössel för att göra det lite extra fint på bordet när man dukar! Sedan blir det fika till Stefan resten av veckan.

Chokladbollar är bland det enklaste man kan göra;

200 g smör, 2 dl socker, 6 dl havergryn, 2 tsk vaniljsocker, 5 msk kakao, 5 msk starkt kallt kaffe. Jag blandar det i matberedaren och blir det lite löst så ställer jag in det i kylen en stund.

Blev så himla fint med lite färg och dom fastnade så lätt dessutom! Chokladbollar är också perfekta att förvara i kylen i en låda och ta fram när någon kommer på fika!

Chokladbollar går alltid hem!

Fonzen låter hälsa att han var nöjd med sitt kalas och tackar för alla gratulationer! 🙂

Nu vet jag dessutom vad jag skall baka nästa gång! Jag fick en idé när jag höll på!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.