Armhävningsutmaning vecka 2


Nu är det dags att presentera armhävningsutmaning vecka 2. Hoppas att det känns bra hittills. Om ni känner att det varit tungt den första veckan så kan man med fördel göra om den första veckan ytterligare en gång om man känner att man behöver. Om man känner att man behöver bygga på sin styrka på ett bra sätt. Ni som ännu inte startat så kan ni hitta länken nedan till beskrivning av vecka ett. Där kan ni också läsa lite mer om hur man kommer i gång och vilken grupp man skall tillhöra beroende på förutsättningar. Själv börjar jag för tillfället i grupp 1.

Armhävningsutmaning vecka 2

Länk till Armhävnings utmaning vecka 1 med startbeskrivning

Jag vill upprepa att det är viktigt att ni alltid har en vilodag mellan dessa dagar och det skall alltså endast göras 3 gånger i veckan. Varken mer eller mindre! Ni kommer känna redan i början att det faktiskt går väldigt fort att bli starkare. Armhävningar är en otroligt bra övning som dessutom engagerar väldigt många muskler i kroppen! Kör på! Här kommer träningsschemat för samtliga grupper för vecka 2. Som jag sa förra veckan så tillhör jag grupp 1 för jag är inte starkare än så just nu.

Armhävningsutmaning vecka 2
Armhävningsutmaning vecka 2

En perfekt övning för att bygga styrka

Det här är också perfekt övningar när man vill starta med att träna och bli starkare. Nu kör vi detta tillsammans och så att blir starkare och kroppen får lite utmaning. Om vi ovanpå det försöker att röra på oss i övrigt genom en promenad så här det toppen.

Ni kommer bli förvånade över hur snabbt ni kommer kunna göra väldigt många armhävningar i en följd. Det går fortare än man kan tro. Visst är det en härligt känsla att vara i gång med någonting så här precis i början på året. Det bådar gott för fortsättningen.

Att ta en halvtimmas promenad på 3 km en till två gånger om dagen är en väldigt bra början. Skillnaden på att inte göra något alls är enorm!

Nu kör vi! Ha en fortsatt fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.