Träning och resultat!


Om jag skall ge er råd om hur ni skall starta med er träning så kommer rådet här. Gör en plan för 4 veckor och håll er till den! Inga ursäkter, inga undantag, inga hastigt påkomna vilodagar, utan håller er till planen. Gör även en plan för vad ni skall äta och tänk igenom ett matschema som ni kan leva med men försök vara nyttig och varje måltid skall bestå av hälften grönsaker.

I dag har jag själv gjort 2 träningspass på totalt 2 mil i värmen. Ja ni hörde rätt. Det finns inga dåliga ursäkter och soligt och varmt kan definitivt inte vara en godtagbar ursäkt. Att ta det i lite lugnare tempo är dock ok.

Jag gjorde ett pass tidigt i morse med promenad blandat med löpning på 7 kilomter och i eftermiddag blev det en sträcka på 13 km. Känner mig stolt över mig själv och har gjort mina armhävningar enligt plan, har ni?

Jag länkar till armhävningsutmaningen här så ni kan hänga på som eventuellt har missat den HÄR. I morgon publicerar jag ett nytt program inför nästa vecka. Varje söndag! 🙂

Varför rekommenderar jag att göra en plan och köra så i 4 veckor. Jo för då får ni in en rutin, ner ser reslutat och allt det kommer gynna fortsättningen!

Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.