En bra frukost eller mellanmål


Nu när jag håller på att gå tillbaka till vanliga kost och försöker dra ner på kalorier för att gå ner ett antal kilo så har jag vissa enkla mellanmål som jag kör.

Jag tror nämligen inte på att ha en matlisa med massor av olika menyer vid varje måltid varje dag. Den enkla anlednignen till det är att om man gör det för komplicerat och med för mycket olika ingredienser så är det svårt att hålla. Jag kör det enkla och går på det som jag vet att jag gillar.

Så ett perfekt mellanmål för mig är ett ägg och en skiva med fröknäcke. Fröknäcke bakar jag själv och ni hittar receptet HÄR. Det är superenkelt och kräver inte särskilt stor insats. När man köper fröerna så kanske man upplever att det är lite dyrt men de räcker till så otroligt många gånger så slår man ut det så blir det faktist väldigt billigt i förhållande till om man skall köpa fröknäcke som är svindyrt i affärerna och dessutom innehåller som E-ämnen i de flesta fall och här är det bara rena produkter.

Ni kanske undrar hur jag får så perfekta rektangulära bröd. Superenkelt!! När ni pressat ut degen på plåten med hjälp av ett bakplåtspapper och tryckt respektive kavlat ut degen (se till att det blir tunt och fint) så tar ni en kniv och skårar förknäcket i dom storlekar ni vill ha. När brödet är klart är det bara att bryta i sär dom försiktig så det ser väldigt proffsigt ut! 🙂 Verkligen superenkelt!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.