Armhävningsutmaning Del 3


Här kommer nu tredje veckans utmaning med armhävningar. Hur känns det? För mig känns det förfärligt! Det vill säga jag har träningsvärk från ”hell” jag har tränat styrketräning två dagar i följd och i går så tog jag en långpromenad med Boss i spöregnet på 60 minuter för jag kunde inte gå till gymmet då jag knappt kunde ta på mig skorna. Härlig känsla dock! När vi kom hem så fick jag duscha honom varmt! Boss var nöjd och glad!

Om ni inte var med från början så hittar ni det första inlägget HÄR och andra veckas hittar du HÄR H

Vecka 3Grupp 1Grupp 2Grupp 3Grupp 4 Grupp 5 Grupp 6
181520253035
291622273338
361015202530
45713152025
5Max du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkar

De grupper som ni kan se här nedan är alltså olika nivåer beroende på hur många armhävningar man kunde göra inför start. Det är för att alla skall kunna hänga med oavsett hur bra eller dålig man är och all information om detta hittar ni alltså i inlägg nummer 1 om ni skulle vilja börja nu för detta kan man göra när som helst det viktigta är att man följer sitt program till punkt och pricka.

Så ni kan självklart börja nu med vecka 1 det är bara att köra på!

Att bli starkare har många fördelar och denna övningen är jättebra för den engagerar så många olika muskler i kroppen! Den är en perfekt övning att starata med och den ger dessutom snabbt självförtroende efter som man orkar mycket mer än man tror man kommer göra! 🙂 Pröva om du inte är övertygad, men börja med Del 1 i länken ovan och gör som jag beskriver!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.