Vi kör lite ”före” och ”efter” bilder…


Jag har tränat oerhört hårt under hösten och planerar att göra så även nu! Mitt nya program kommer jag presentera i steg här på bloggen men tänkte först visa er bilder på ”före och efter” så att ni kan se med egna ögon vad min träning bidragit till.

Ni hittar även mitt basprogram HÄR och mitt fortsättningsprogram DEL1 och DEL2. Så ni kan med fördel börja följa dom om ni är ny på träning. Ställ gärna frågor om ni har så skall jag försöka besvara dom efter bästa förmåga.

Nu så här års kommer många förmaningar från många på sociala medier. Det brukar lyda något i stil med ”alla börjar träna i januari och slutar efter några veckor för att dom tar i för hårt”. Skit i sådana snusförnuftiga människor som vill visa att dom minsann är bättre än andra. På det sättet peppar man ingen! Börja träna och bestäm dig! Se långsiktigt och kör ett mantra med dig själv ”att jag skall träna de dagar jag sagt”. När det känns hopplöst och tråkigt, tänk på hur kul det kommer vara i maj månad när du gjort din träning. Tänk positivt och framåt.

Så hur gör man då. Jo man tänker långsiktigt. Tänk på att om ni börjar träna nu så kommer ni komma i form till sommaren! Tänk på att börjar ni nu så slipper ni dom där jobbiga tankarna i mitten av maj när det är dags att ta av sig strumpbyxor eller långbyxor för att sätta på sig klänning eller shorts! Tänk framåt när det känns tungt. Glöm också alla utmaningar som innebär att ni skall träna samma muskelgrupper varje dag! Det är som gjort för att få skador och dessutom inte alls bra för muskeltillväxt.

Så här såg jag ut i augusti…

Före-3-sept

Sedan efter ca 8 veckors träning

Efter-7-oktober

Jag fokuserade mycket på att lägga på mig muskler och särskilt på rumpan under höst och så här ser jag ut idag! Om ni tittar på rundningen på rumpan på bilden under texten här och jämför med den sista bilden ovanför så ser ni att rumpan höjt sig en rejäl bit. På bilderna ovan hade jag också en högklackad sko på mig och det förändrar utseendet lite.

IMG_3732

IMG_3729

IMG_3726

IMG_3734

Nu fortsätter jag resan mot min vältränade kropp och när maj månad kommer, kommer jag vilja att ta på mig korta klänningar och shorts för mina ben och rumpa kommer vara skitsnygga! Dit strävar jag. Glöm också allt som skrivs om att det inte går att komma i form när man blir äldre. Jag fyller 50 år den 22 september och då skall jag vara i bättre form än någonsin tidigare.

Nu skall jag laga köttfärsbiffar med lök och potatis och morötter. Skall man träna så måste man äta ordentligt. Glöm inte det. Dock aldrig mer än du gör av med. Håll koll på vad du äter. Skriv upp det i början så får du bra kontroll viktklubb.se är ett jättebra sätt att få kontroll om du känner dig osäker. Investera i 3 månaders medlemskap och du behöver aldrig gå på någon diet. Dieter gör dig trött och hängig och med träning ovanpå det så kommer förkylningen som ett brev på posten.

Vi hörs lite senare….

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.