Fjärde veckan med armhävningsutmaning


Som varje söndag så presenterar jag här fjärde veckan med min armhävningsutmaning. Armhävningsutmaningen går ut på att du skall kunna göra 30-50 armhävningar inom 6 veckor om du följer mitt program.

Hur har det gått för er? Känner ni er starkare? Jag tycker själv att det är fantastiskt vad man kan åstadkomma med kontinuitet. För just detta med kontinuitet är en del av vad jag vill visa er med detta. Det är inte de enskilda hårda träningspassen som räknas utan det som bygger en stark kropp är just kontinuitet. Visst känns det fantastiskt vad man kan åstadkomma! Trodde ni själva tt ni skulle lyckas så här bra på så här kort tid!

För er som ännu inte startat så finns alla möjligheter. Börja bara med programet från början här nedan och följ det i den grupp som du hamnar när du gjort första testet.

Första veckan armhävningsutmaning

Andra veckan armhävningsutmaning

Trejde veckan armhävningsutmaning

Armhävningar är dessutom en väldig bra all around övning som aktiverar väldigt många olika muskler i kroppen så det är inte bara armarna man blir start i! Detta är en övning som man borde göra regelbudnet så om ni kan få in den i era liv så har ni en väldigt bra bas!

Här kommer då den utlovade 4:e veckans armhävningsutmaning. Det är bara att köra på. Ni blir starkare för varje vecka som går!

Vecka 4Grupp 1Grupp 2Grupp 3Grupp 4 Grupp 5 Grupp 6
1152025303540
2101824283442
3101520253040
481015202535
5Max du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkarMax du orkar

Om ni inte börjat följa denna utmaning ännu så är det en perfekt start denna vecka när jobbet börjar för många. Kanske detta kan bli startskottet. Kom igen nu. Klarar JAG det så fixar ni det. Det lovar jag.

Kom också ihåg att ni klämpar för er egen skulle, för att er kropp skall hänga med och för att ni skall få vara friska och starka! Puss på er!

Ha en fin start på er söndag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.