Armhävningsutmaning och Plankan för vecka 4!


Då är vi redan en bra bit in på armhävningsutmaning och plankan för vecka 4 redan. Perfekt träning i corona tider. Själv skall jag operera mig i morgon så för min egen del så får i alla fall denna veckan en paus. Så vi får se när jag kan köra i gång igen.

Armhävningsutmaning och plankan vecka 4

Detta är en perfekt utmaning i dessa tider när många av oss är tvugna att jobba hemifrån och man inte vill gå till gymmet i samma utsträckning. Som vanligt så kan ni självklart gå tillbaka till början om ni inte hängt med från början. Det finns ett program för varje enskild vecka. Jag har länkat till dom nedan.

Så på totalt 6 veckor skall vi alltså lyckas med 30-60 armhävningar. Om ni ännu inte startat så har ni länkarna till de andra veckorna här nedan.

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Här nedan kommer alltså fjärde veckans schema. Jobba nu hårt med att göra dessa övningar. Det kräver bara ynka 10-15 minuter av dig. Kom igen så kör vi och så arbetar vi upp vår styrka så bra vi kan. Tänk att ni bara med dessa övningar kan bygga muskler på kort tid, det kan det väl vara värt att lägga ner dom få minuterna på armhävningar 3 ggr i veckan och plankan 6 ggr i veckan.

Här kommer även plankan utmaningen för vecka 4. Kör så det ryker!

Operation för mig denna vecka

Önskar er en underbar måndag. För mig blir det arbete hemifrån även denna veckan och operation i morgon. I kväll skall jag tvätta mig med det där medlet man måste innan operation och det är nog det jag bävar för mest. Jag skall berätta mer om detta sedan. Det är alltså en andra operation. Jag gjorde en i februari. Ni hittar mer om det inlägget HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.